GRD Diependaele NV is een familiaal bedrijf, gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van vrachtwagens en bestelwagens.

Het begon allemaal in 1936.

De vader van Antoine Diependaele haalde met paard en kar de melkkannen op bij de landbouwers om ze dan naar de melkfabriek te brengen.

Maar net zoals in de landbouw verloren de paarden in de transportwereld stilaan de strijd tegen nieuwe technologieën.

In 1943 werd de eerste vrachtwagen aangekocht voor het vervoer van melk, hooi en bier.

In 1962 startte Antoine en zijn vrouw Gaby hun eerste transportzaak. Naast de melkkannen, bierbakken en hooibalen werd ook bouwmaterialen vervoerd.

In 1978 werd een tweede transportzaak overgenomen. En van het een kwam het ander. Een grote vloot vrachtwagens had nood aan een degelijke garage.

GRD Diependaele werd op 15 september 1989 opgericht.

GRD staat voor Garage René en Dirk Diependaele.

GRD Diependaele is sinds 1995 uw specialist wat betreft vrachtwagens MAN.

In ons atelier zijn zowel nieuwe als tweedehands vrachtwagens welkom wat betreft herstellingen, onderhoud, ijking tachometer en snelheidsbegrenzer, het rechten van chassis, nazicht remmen en spuitwerken.

We beschikken over servicewagens om defecte voertuigen ter plaatse te herstellen.

We staan garant voor een uitstekende kwaliteit na levering en zorgen voor opvolging van onderhoud en technische controle van uw wagenpark.

GRD Diependaele beschikt over een tankreinigingsinstallatie voor het inwendig reinigen van tankwagens. Roterende sproeikoppen worden d.m.v. takels in de tank neergelaten. Zo kunnen food-, bulk- en containerwagens intern gereinigd worden.

Eveneens beschikken we over een truckwash installatie. Bij deze installatie wordt een wasprogramma gekozen waarna de installatie volautomatisch zijn programma afwerkt. De installatie bestaat uit een combinatie van hoge druk en borstels.

Bij GRD Diependaele leggen we de nadruk op “SERVICE”, waarbij de KLANT centraal staat !